Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Vissa dagar

2014-12-04 @ 17:56:00
Vissa dagar går man tillbaka. Man tänker över hur ens liv utvecklat sig. Man tänker tillbaka på alla highlights och på alla beslut man tagit. Man känner, man skrattar och man ångrar för det är så livet går till. Jag tänker ofta tillbaka på min tid i högstadiet, en period som symboliserar så mycket för mig. Men det var också en period som var så "lätt". Det har alltid känts lättsamt att tänka tillbaka på just därför... tills för ett halvår sedan, sedan dess är det allt annat än lättsamt. Idag för ett halvår sedan fick jag ett besked som fick mig att uppskatta dessa tre åren på nytt.
 
Vissa dagar tänker jag på dig. Jag undrar om vi någon gång skulle ha kunnat hitta tillbaka till den vänskapen vi hade. Om du hade funnits kvar. Jag är så tacksam för tiden jag fick med dig vid min sida. Du lärde mig så mycket. Det var inte alltid tip top med vår vänskap men det är just därför jag lärt mig så mycket av det. Vi var så olika men ändå så lika. Även fast vi var bästisar var vi konkurrenter. Tror nog alla någon gång haft en sådan vän, som man egentligen inte riktigt går ihop med men som ändå ger en så mycket kärlek och glädje? 
 
Vissa dagar uppskattar man de små sakerna. Sakerna man gjorde och sa men också sakerna man INTE gjorde eller sa. Man uppskattar även de dåliga stunderna. Dem finns av en anledning. Jag har haft ett enda riktigt bråk med en kompis i mitt liv och det var med dig. Minns knappt vad vi bråkade om, minns bara att det var första gången jag vågade säga ifrån face to face. För att du lärde mig det. Du var den riktiga kämpen. Du var vinnaren. Du ÄR en vinnare.
 
Jessica, tack för allt.
 
Att vänskap kan lära en så mycket.
Att vänskap kan betyda så mycket.
Uppskatta ALLA era vänner, även de som trampar en på tårna ibland.
För en dag finns dem inte längre.

Kommentera inlägget här:

  • Namn:
  • E-postadress: (publiceras ej)
  • URL/Bloggadress:
  • Kom ihåg mig?
  • Kommentar:
  • Kommentarer

    Så himla fint inlägg...❤️ Du är väldigt bra på att skriva!

    2014-12-05 @ 06:28:58