Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Är det inte mer är såhär?

2014-06-21 @ 14:12:00
Något jag ofta tänker på är varför JAG finns. Om det faktist existerar något som ödet eller Karma. Varför saker går som dem går. Ibland undrar jag också vad anledningen är till att just jag blir lidande, för vad det nu kan vara. Men den största frågan/känslan... "är inte livet mer än såhär?"
 
Särskilt det sistnämnda tror jag alla tänker ibland. När man känner sig nere av någon anledning. Det är en fruktansvärt frustrerande tanke, för jag menar, vem har svaret? - just det, det finns inget svar. Men visst kommer ibland stunder då man känner att livet rockar. Så jag kan nog ändå lova er en sak - att när ni undrar "om inte livet har mer att erbjuda" så är svaret JO, YES, absolut & garanterat. Jag väljer att tro det, för att ha ett ljus i mörkret. För att orka när allting känns meningslöst. Man måste ha hopp!
 
Jag vill tro på ödet och jag vill tro på Karma. Jag vill tro att om man gör något gott så får man något gott tillbaka. Men saker inträffar ibland som får en att tvivla så jävla hårt. Men det är väl så det ska vara, det kan inte alltid vara solsken och gröna ängar. Ödet är jävligt osäkert, oklart. Men en sak tror jag är säker - är något meant to be, så kommer det att ske även om det tar en väldigt krokig väg och oavsett om man försöker påverka. För att... ja, vissa saker är nog meant to be.

Kommentera inlägget här:

  • Namn:
  • E-postadress: (publiceras ej)
  • URL/Bloggadress:
  • Kom ihåg mig?
  • Kommentar:
  • Kommentarer