Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

När det var Melrose Place då fick stallet vänta

2015-04-30 @ 18:59:00
Den enda serien jag följer just nu är Vamire Dairies + att jag ser på Heart of Dixie ibland. Ni förstår inte... jag har så mycket fritid, haha! Skämt åsido, men alla serier har ju uppehåll eller så har jag tröttnat. Har istället sett väldigt mycket på TV det senaste. Ex On The Beach till exempel. Robinson - Love Edition har jag spanat in nån gång. På dagtid (när jag varit hemma och "pluggat" har jag glott på det som funnits att glo på. Typ Grey's Anatomy, det verkar väldigt bra! Någon av som sett det? Är det värt att börja titta? (Hoppas ni svarar ja för det tänker jag göra, likaså min mamma)
 
Har sett en del på Melrose Place när det sänts också och jävlar VILKEN NOSTALGI! Jag och min syster brukade kolla på det för måååånga år sedan. Jag måste ha gått i typ sexan eller sjuan?! De eftermiddagar det gick det på TV sprang vi typ hem från bussen för att inte missa något. Det var på den tiden jag red Heli på Husebacken, och stallet fick vänta tills efter Melrose  Det är kul när man ser på det idag, man känner igen så många skådisar som man sett i andra serier mer nyligen. Skådisar från t ex Gossip Girl och Pretty Little Liars. Brukade ni också se på Melrose Place?
 
Wow, då fick man ihop ett helt blogginlägg om TV-serier igen. När det spårar ur lite i ens eget liv är det perekt att låta världen kretsa kring fiktiva karaktärer för en stund eller två, eller hur?

Personlig integritet

2015-04-29 @ 21:25:00
Den kursen vi har haft nu handlar om personlig integritet och den sista (och enda typ) uppgiften var att skriva en artikel inom ämnet. Det var faktiskt en roligare uppgift än jag trodde eftersom eftersom att jag valde att skriva om personlig integritet hos bloggare. Både aktuellt och väldigt intressant. Det finns ju risker med att skriva ut viss information på nätet eftersom publiken är obegränsad och okontrollerbar (om man inte har en lösenordskyddad blogg vill säga). Så det här har jag grottat in mig i. Det börjar bli liiite segt, känner mig klar men skulle behöva ordbajsa några hundra ord till... men jag skiter (LOL) nog i det.
 
Lite så det kändes till en början faktiskt, haha!

Skogsmullen talar

2015-04-27 @ 22:29:00
- Rida ut i "skogen"
- Rida ut i skogen
 
Idag har jag lullat både i "skogen" och i skogen på min övergödda hobbyhäst. Det var trevligt och lyckligt och underbart. Nej okej det var rätt segt för Fantasia ville mest vända hem varje sekund... Hon kanske inte trivs med detta livet, jag kanske måste börja tävla igen samt rida henne i form på banan 6 dagar i veckan 

Min övergödda hobbyhäst

2015-04-27 @ 12:52:42
"Det är mer synd om övergödda hobbyhästar som bara lullar i skogen och går två trettiominuters pass på banan i dålig form varje vecka"
 
(I jämförelse till en högpresterande tävlingshäst som extremister åt andra hållet tyckte synd om) Såna kommentarer, när de får 100+ likes i ett forum på Facebook, får mig att ifrågasätta hästvärlden. För det första, varför ska hästmänniskor alltid vara så extrema åt antingen det ena eller det andra hållet? Detta är naturligtvis ingen nyhet, men ändå! 
 
Detta blir inget genomarbetat och välformulerat inlägg för jag vet inte riktigt vad jag ska säga... vet inte ens om detta blir något vettigt. Jag blir bara så irriterad när jag läser sånt här! Känns inte ens som någon idé att argumentera - att argumentera med "såna" människor brukar inte leda någon vart. Man blir bara mer Men jag kan meddela att min hobbyhäst alltid haft det bra. Även på senare år, när vi bara lullat i skogen och ridit på banan inte två gånger varje vecka utan knappt en. Sen att hobbyhästar per regel skulle vara övergödda? Bitch please...
Där har vi ju henne, min egen övergödda stackars hobbyhäst!

Fantasia v. 17

2015-04-26 @ 19:27:54
Måndag - Uteritt
Tisdag - Dusch (första för i år) och promenad
Onsdag - Vila
Torsdag - Vila
Fredag - Dressyr i paddocken
Lördag - Uteritt, tempoväxlingar och övergångar
Söndag - Uteritt, jobbade lite med snodd på
 
Denna veckan är jag nöjd över min insats (för en gångs skull). Hejja mig, haha. Två vilodagar är lagom tycker jag.

Friserade hovar

2015-04-24 @ 17:13:00
 
Inte nog med att Fantasia är kantig, tyckte henne vildvuxna päls vid fötterna bidrog till att hon såg lite ovårdad ut... Så idag friserade jag fötterna på henne rätt ordentligt. Ni anar inte hur tjock hennes päls är på benen! Det var liksom inte bara att klippa håret rakt av längs kronranden för det såg inte klokt ut (skulle tagit en bild för att visa er!). Det var rena frisörjobbet att få det snyggt ju. En trimkniv eller något hade varit på sin plats... Men det blev bra ändå! Hon ser så mycket fräschare ut på något sätt - trots hovskägget. Det rör jag inte mer än nödvändigt! Fantasia vore inte Fantasia utan allt hovskägg.
 
När hon blivit ompysslad och tillsnyggad red jag. Jag skrittade fram henne länge och red sen i paddocken. Hon kändes seg men det gick ganska bra ändå för jag orkade inte mer än henne, haha. Jag är typ för klen för att rida dressyr numera 

22 april

2015-04-22 @ 19:04:41
...och nästa födelsedag! Världens bästa mamma fyller år idag, fyfan va hon är bra. Grattis mamma ♥
 
Jag hade kunnat skriva en hel roman om hur mycket jag uppskattar det du gör för mig, men tyvärr måste jag spara skrivandet till skoluppgiften. Så att... mer än en gratulation med tillhörande födelsedagskollage kan jag inte bjuda bloggen på idag heller för nu måste jag plugga.

21 april

2015-04-21 @ 15:18:43
VIlket UNDERBART väder! Har såklart inte kunnat låta bli att sola på altanen istället för att plugga. Man får ju ta vara på solstrålarna när man är hemma! Plugga kan jag göra natten till torsdag... (har en deadline då) Det är väl så studentlivet ska vara? Läste det någonstans, haha. Nej men det är bara så skönt att vara hemma en såna här dag. Går förresten och väntar nu på att fräknarna ska go bananas och på att mitt kassa pigment ska göra sig påmint. Eller vad sägs som att jag kan få bli brun i år? Hade varit schysst!
 
Idag fyller världens bästa vän 21 år - grattis Jennifer! Du är min klippa ♥

Glad för det lilla

2015-04-20 @ 21:19:00
Idag har jag varit hemma och tagit vara på det fina vädret ganska bra! Slappat framför TV:n, solat och bränt mig ute i solen lite grann och prokrastinerat en hel del. På eftermiddagen red jag Fantasia.

Idag var det ganska normalt med krut i tanten, det kändes skönt. Hon är tillbaka på den havregivan hon brukat få och vi har även börjat ge henne betfor. Jag kom på det i fredags när jag skulle köpa foder att det kan va en riktigt bra idé. En liten mängd på morgonen får hon nu. Välsmakande snabb energi som gör gott för matsmältningen. De kan ju knappast göra skada för min tant.
 
Jag red ute på grusvägarna, travade och galopperade och hon var som sagt normalt pigg. Det hade ju vart fint om man fick någon kontakt i munnen också... men man får va glad för det lilla, haha.

Fantasia v. 16

2015-04-19 @ 21:12:29
Måndag - Vila (eller tja, red i några minuter)
Tisdag - Vila
Onsdag - Uteritt i spöregnet, skritt och trav
Torsdag - Skrittrunda
Fredag - Vila
Lördag - Vila
Söndag - Promenad (Maria gick med F och jag med Linus)

En middag på slottet

2015-04-19 @ 17:49:18
"Kalaset" igår var för min farmor som fyller 70 nu i veckan. Vi var hos oss först och på kvällen åt vi middag på ett slott(!). Riktigt mysigt! Före varmrätten fick vi in de minsta tallrikarna vi någonsitt skådat med "aptitretare". Dem i kontrast till vinglasen som knappt gick att greppa, hahaha! Varmrätten var hur god som helst och efterätten var... också god men gjord för en myra enligt mig  En väldigt trevlig kväll var det, med den bästa familjen man kan ha!

Då vare kalas igen

2015-04-18 @ 17:55:40

Mina basprodukter

2015-04-17 @ 15:11:03
Det var längesedan jag gjorde ett inlägg inom denna kategori, men nu får ni som bara pallar hästinlägg se upp! Jag tänkte visa basprodukterna jag använder när jag sminkar mig. Har två olika uppsättningar bassmink som jag växlar mellan beroende på hur mycket tid jag har osv. Ögonbryn är inräknat i min bas, de är ju typ viktigast.
 
Varaint 1 med BB-cream:
Jag gillar att använda dessa produkter från The Body Shop och Elf till vardags, fast kanske inte allt på samma gång. Ofta tar jag bara BB-cream och ögonbrynen. Concealern är på gränsen till för mörk så den används bara ibland. Stiftet är nytt (köpte det i Ullared) men det verkar bra till att lägga under ögonen då det är såpass ljust.
 
All-in-one BB-cream från The Body Shop
Lightening Touch (concealer) från The Body Shop
Radiance Enhancer från Elf
All Over Color Stick från Elf
Brow & Liner Kit från The Body Shop
Tone Correcting Powder från Elf
 
Variant 2 med mineralsmink:
Dessa produkter kör jag jag vanligtvis på till fest, eller när jag har lite mer tid. Jag tycker det krävs att man är lite nogrannare om det ska se bra ut med dessa. Men det ser naturligare ut och framför allt så känns det bättre att ha dessa produkter på huden än några andra. Som ni ser har jag en hel bas ifrån bareMinerals.
 
(Brow & Liner Kit från The Body Shop)
Primer (orginal) från bareMinerals
Foundation (också orginal) från bareMinerals
Concealer från bareMinerals
Mineral veil (puder) från bareMinerals

Det här går inte

2015-04-16 @ 19:39:00
Minskade på Fantasias havre för att se om det skulle märkas någon skillnad. Nu får hon i princip inget och det märks. Det finns ingen energi hos henne. Idag när jag red brast det lite för mig, jag blev så less på mig själv. För att jag inte kunde rida henne. För att jag inte lyckas ge henne rätt foder. Jag får gå tillbaka till den havregivan hon alltid fått, men grejen är att den egentligen inte heller fungerar längre. Ska jag vara ärlig har hon inte känts riktig pigg och fräsh att rida på länge. Det är sånt man förtränger... hon känns ofta "släpig" eller stel eller trött att rida. Ibland allt på samma gång. Som om det inte var nog frustrerande att hon aldrig lägger på sig... Och eftersom hon inte gör det vill jag inte rida hårt. Vilket leder till att hon dessutom blir kantigare och kantigare och tappar muskler i kroppen.
 
Jag vill att hon ska vara den pigga fräscha ponnyn hon brukade vara. Men let's face it bara, hon är 23 år. Ska riktigt gnugga in det i mitt fejs så kanske det faktiskt sjunker in...

Onsdag

2015-04-15 @ 14:38:18
Fantasia har vilat hittills i veckan, två dagar är det ju men det känns ändå segt. Särskilt när det är skitväder och jag inte ens är särskilt taggad på att rida nu. I måndags var fint och jag var ledig och jag skulle rida, eller jag red - i ett par minuter bara. Fick nämligen avbryta ridturen för att åka in till kommunen och fixa med min sommarjobbsansökan. Blev lite kaos med den men nu verkar det som att det är lugnt och att jag får jobba i sommar.
 
Är ledig idag igen, har hittils tittat ikapp på en serie och påbörjat en bloggdesign jag fått beställning på. Kul, men borde plugga lite också. Meeeen ikväll, först ska jag hoppa i regnkläderna och bita ihop. Hovslagaren var här imorse också förresten, för att ta en extra titt på Linus. Framhovarna blev lite felbelastade och därmed skeva pga hålrummen, så han gjorde en extra verkning.
Såååå Linus brukar alltså stå och slickar vår hovslagare i örat..?

Zebror i sängen

2015-04-14 @ 19:34:00
Tycker Zebror som motiv är så himla fint! Tog mindre än en sekund för mig att bestämma att detta påslakansetet skulle landa i min kundorg i lördags. Kolla så fint det blev! Det kommer va ännu finare i nya rummet. Finns en tavla på Ikea med just en zebra på som såå gärna hade fått pryda en vägg hos mig. Men det finns inget ställe där den passar in (eller får plats för den delen, både mitt och syrrans rum har snedtak).
 
Kom hem från Trollhättan ganska sent idag så jag har inte hunnit rida eller göra någonting annat vettigt heller. Klickade just in på Ikeas hemsida för att titta efter möjliga möbler/prylar att införskaffa  Får se om jag tittar på Parneviks eller om jag fortsätter med någon serie sen. Började titta på How I Met Your Mother nyligen, den är kul!

Ni verkar helt missa poängen

2015-04-13 @ 11:26:00
Jag är ganska sen att sätta mig in i allt det här som blivit en sån stor debatt. Rubriker som "Utseendehets sprids i ridsporten" och "Är det relevant för en hästblogg att ha bikinibilder?" har skapat kaos. Nu har jag läst så många statusuppdateringar och blogginlägg om detta att jag blir irriterad. På er andra hästbloggare, barn & ungdomar, som helt verkar missa poängen i debatten.
 
Först ut var en hästjournalist på SVT Opinion som enligt vissa hängde ut eller pikade Nellie Berntsson och ja ni vet. Journalisten skrev en artikel om barn, specifikt just unga hästbloggare, som sexualiserar sig själva på sina bloggar. Alla som inte bor under en sten vet att hon syftar på just Nellie. Och detta, VILKEN GREJ, det är ju första gången nån är elak mot någon annan på nätet... Och första gången en VUXEN människa är elak... (Liksom kom igen, vi vet alla att det inte bara är barn som kan vara förjävliga mot andra människor). Det är inte okej men det är inte det vi borde fokusera på i detta fallet.
 
Ni lägger fokus på fel saker. Vem bryr sig om att någon hänger ut någon när inte ens namn nämns? INGEN. Det kan jag intyga. Det är precis vad fröken Berntsson gjorde mot mig för några år sedan. Hängde ut mig så det stod härliga till, fast utan namn så vad kunde jag göra liksom. Men på den tiden var min blogg mycket mer i rampljuset än nu så det var mååånga mer än jag som visste precis vem hon skrev om. Vilket leder oss in på en frågeställning jag har...
 
Varför är det så mycket värre att som vuxen ifrågasätta ett barn, än att som barn smutskasta och förudmjuka en vuxen (som i mitt fall) när detta "barn" uppenbarligen är medveten om sin makt och position på nätet? Vad är skillnaden, förutom åldern hos parterna? För att återknyta till artikeln, den tar upp ett viktigt ämne men fokus ligger enbart på uthängning och åldersskillnad. Fokus borde ligga på varför journalisten skrivit som hon gjort. Det ÄR inte taget helt ur det blå. Hon har helt rätt, utseendehetsen är helt sjuk och barn på nätet idag är fan sjuka. Jag står verkligen inte bakom allt som skrivs i artikeln, och jag tycker det är fuktansvärt hur man kan gå med på att pika någon annan bara för att få statistik. En sak som jag verkligen inte står bakom är hur hon uttrycker sig om vad en hästbloggare borde och inte borde lägga upp. En hästbloggare har inte mindre rätt än en fest/mode/dockusåpabloggare till att lägga upp en bikinibild. Men jag lägger ingen fokus på det just nu. Hon vill belysa utseendehets och sexualisering vilket är en viktig fråga.
 
För några dagar sedan kom nästa hästjournalist in i bilden, också på SVT Opinion, med en uppföljande artikel - och ni fokuserar fortfarande på fel saker. Läs detta, citat från artikeln: "Varför får vi inom hästvärlden inte diskutera eller ha åsikter om huruvida det är lämpligt att göra poserande bikinibilder när man knappt är byxmyndig?" Ja, varför skulle vi inte få? Det är klart att vi får! För, som sagt, det är fan sjukt hur det ser ut. Det som är intressant i den här debatten är INTE "uthängningen". Intressant är grunden, innehållet. Om ni kisar lite för den bländande uthängningen kanske ni förstår. Slutligen, läs detta: "När företag använder barn i vuxensammanhang så att gränserna för barn- och vuxenreklam suddas ut då blir det fel ibland även om det inte är avsikten." (också ett citat från artikeln) Läs, och läs igen ni som fortfarande inte kan se poängen. 

Fantasia v. 15

2015-04-13 @ 08:00:00
Nu blev det en sån där vecka då jag glömt skriva upp allt eftersom och dessutom inte ens gett hintar under veckans blogginlägg om när/hur/var jag ridit. Meeeen på ett ungefär:
 
Måndag - Uteritt?
Tisdag - Uteritt?
Onsdag - Vila
Torsdag - Vila
Fredag - Vila
Lördag - Vila
Söndag - Uteritt

Den tråkigaste färgen på schabrak

2015-04-12 @ 19:55:00
Köpte ju ett nytt schabrak igår, som jag bytte till idag. Enda anledningen till att jag köpte det var för att det var svart. Och jag har länge velat ha ett svart. För att det är fint med svart. Sen var det billigt också.
 
Besvikelse nr 1 när jag plockar fram det idag, utomhus på ljusa dagen - det är inte svart, det är väldigt mörkt marinblått (på bild är det inte ens mörkt marinblått utan bara marinblått). Besvikelse nr 2 - det ser ut att vara mer åt dressyrhållet, passformen är inte helt hundra ut till min sadel. Men det känns ändå lite oväsentligt jämfört med faktumet att det är blått?! Marinblått. Finns det någon färg på schabrak som är mer uttjatad? Jag har visseligen bara ett marinblått schabrak sen tidigare, men det räcker haha.

Inreda på nytt

2015-04-12 @ 13:34:00
Godmorgon! Håller på att fota lite av mina nya prylar. Är så spänd på att få flytta in i min systers gamla rum nu! Jag har stått ut med lila väggar sen jag var 7 år... De ska bli roligt att kunna inreda med helt andra färger om jag skulle vilja (jag gillar lila men är lite trött på det vid detta laget, haha). Marias rum är lite mer neutralt nämligen, med vit/mönstrad fondvägg och i övrigt ljusa guldiga väggar. Sen är det ju större, kommer få plats med fler möbler vilket är grymt! Ska dra fram mitt gamla skrivbord som ligger nedskruvat någonstans och kanske köpa en byrå. En TV ska in också, det har jag inte haft på rummet på flera år nu... den jag hade sist var en 10(?) tums tjock-tv!
- Min nya lampfot och lampskärm från Ullared. Även armbandet är nytt sen igår, de såldes precis utanför kassorna i förmån för bröstcancerfonden.

Ullared

2015-04-11 @ 20:35:00
Hela min familj (även pappa!) tog en tripp till Ullared idag. Har typ tömt mitt skraliga studentkonto men det var det värt. Köpte några klädesplagg, bl a en ny jacka som jag ääälskar. Hittade en del grejer till mitt blivande rum, min syster flyttar ju snart så då tar jag över hennes större rum (som inte har lila tapet tack och lov). Ny lampa, tavla, påslakanset. Köpte mängder av småkrafs också. Småkrafs = smink, hårprodukter, smycken, nagellack och sånt bös. OCH (VIKTIGT!) - jag köpte ett nytt schabrak för första gången på över ett år! (Och typ andra schabraket jag köpt de senaste 3/4 åren..?) 
 
Vi har nog aldrig proppat bilen så full som idag, jag och Maria fick knappt plats själva i baksätet...

Snart helg igen

2015-04-09 @ 20:09:00
Då vare snart helg igen ju! Idag har jag inte haft någon lektion men jag har pluggat hemma hos Linn. Vi två jobbar ihop med en uppgift tills imorgon nämligen. Så jag var där några timmar, tog bussen hem vid 5. Skulle tagit en tidigare buss men så inträffade det där som alltid får en på så braaaa humör - man missar vid bytet. Jag stod redo vid dörrarna på första bussen när den åkte in på stationen och såg på när nästa buss jag skulle med pipa iväg. Man bli ju så lycklig... Har kommit mig hem, fixat stallet och tagit in två spralliga ponnys och duschat nu.
 
Imorgon är jag i skolan hela dagen. På kvällen ska jag bara ta det lugnt och rida, på lördag åker jag till Ullared. 
Foto: Jennifer Kihlvall

Svar på kommentar

2015-04-08 @ 12:00:00
"Hur har du fått så fin hy?? Skriv gärna, behöver hjälp..."
 
Blir lika glad varje gång jag får höra det! Numera gör jag inget särskilt faktiskt. Man kan väl nästan säga att jag bara väntat ut det. Det är antagligen det tråkigaste rådet jag kan komma med men jag har haft acne i halva mitt liv och provat typ allt... och jag tror förbättringen främst beror på tiden. Men jag har såklart mina rutiner och principer. Jag tvättar bort sminket nogrannt, återfuktar och tar B5-vitaminer som tillskott. Jag kan tyvärr inte tipsa om någon speciell produkt då jag som sagt testat "allt" och konstaterat att det inte finns några mirakelprodukter. Mina bästa tips är egentligen bara att tvätta noga (men inte för ofta), återfukta och att hålla smutsiga fingrar borta från ansiktet.
Foto: Jennifer Kihlvall

Ny profilbild och så

2015-04-07 @ 10:59:19
Nämnde jag att jag grinade ögonen ur mig i fredags? (Inte? Reflexskärmar är satans påfund) Man fick liksom blunda, hålla för ögonen och torka tårarna medan Jennifer räknade ner tills hon tänkte fota, då fick man släppa och försöka se normal ut. Vilket höll i några millisekunder på sin höjd, sedan kom tårarna igen. Skulle gissa på att jag blundar, grimaserar eller grinar på 90% av bilderna - på resterande kisar jag bara  Haha. Men på något vänster blev det ändå några riktigt fina bilder!
 
Valde ut denna som ny profilbild på Facebook, trots tandraden som photobombar. Folk säger att den är fin men jag vet inte om jag tror dem. Jag ser ju överlycklig ut i alla fall. Och ljuset i bilden är fint! 
Foto: Jennifer

Den tiden på året

2015-04-06 @ 16:46:00
Kom nyss hem från Jennifer. Hon skulle testa balfrisyrer på Amanda och Sandra (som tar studenten i år!) så jag var där och tittade på och tjötade. Var så himla längesedan jag träffade dem nu ju! (Inte Jennifer men de andra) När de åkt hem skulle Jennifer tvunget fixa mitt hår också - så nu går jag runt med fläta och lockar och har ingen annan än hästarna att visa upp dem för  Väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag rida och därefter behöver jag plugga... Jaja, tog halvt om halvt lite lov förra veckan sååå.
 
Kollade nyss lite nogrannare på mitt schema och jag har såklart lektion den dagen typ alla (min kusin och flera kompisar) tar studenten. Det är antagligen någon viktig slutpresentation som är astråkig och asobligatorisk som hela kursens betyg hänger på. Faaaan. Och nu på fredag hade familjen planerat att åka till Ullared men då har jag också någon obligatorisk lektion... men som tur var kan vi nog åka på lördag istället, Ullared vill jag inte missa!
Tyckte denna bilden var så grym med Amanda där i bakgrunden. Är man grym så blir det grymt. Amen.

Fantasia v. 14

2015-04-05 @ 16:37:06
Måndag - Vila
Tisdag - Uteritt i spöregnet
Onsdag - Klättring
Torsdag - Vila
Fredag - Dressyr
Lördag - Uteritt
Söndag - Vila
Varje gång innan ridningen nu då, hehe

Firandet på påskafton

2015-04-05 @ 14:52:47
Hej! Hoppas ni haft en glad påsk allihopa! Jag har inte "firat" påsk men däremot var jag ute med några kompisar igår för att fira Calle som fyllt år. Men innan vi mötte upp Calle och resten av killarna hängde jag med Malin och Jennifer. Vi käkade på Max och spelade CS (japp) (som riktiga dudes) hemma hos Malin innan vi drog oss mot puben. Senare drog vi vidare och dansade. 
 
Här får ni en bild Jennifer fotade i fredags, är superspänd på att se resten!

Min fredag

2015-04-03 @ 20:06:00
Idag har jag och Maria hängt med Jennifer. Först åkte vi ut till havet och fotade, Jennifer fotade både mig och Maria ihop och enskilda. Har ni provat att stå modell ute i strålande sol med en reflexskärm som bländar ögonen ur dig? Alltså bokstavligen, nästan. Det är fan ett under om det blev någon bild där jag ser normal ut, haha. Ljuset i bilderna är nog fint i alla fall. 
 
När vi grinat ögonen ur oss åkte vi till torget. Tog en fika på Espresso House och kikade i ett par butiker innan vi åkte hem. Köpte bara ett linne, shoppade desto mer igår i Göteborg. Ni kommer få se bilder på lite av det nya, på bilderna Jennifer tog idag. Nu när jag gjort mina två plikter - ridit Fantasia och bloggat - ska jag se på Let's Dance. 


Där åkte täcket av

2015-04-02 @ 13:03:00
Godmorgon! VIlken himla fin dag. För en gångs skull var jag hemma och behövde inte släppte ut hästarna i ottan när det var minusgrader, så det ganska varmt där de kom ut. Därför fick Fantasia komma ut helt naken för första gången i år. Tog ungefär två minuter tills hon hade rullat sig och verkligen gnuggat in leran i pälsen. Linus var inte sen han, fast han går naken året runt så det hör till vanligheten att han ser ut som ett lermonster, haha. Härligt! Gammal bild. 
 
Hoppen solen och värmen håller i sig under dagen. Ska ta tåget till Göteborg nu och möta upp Malin för shopping, är taggad haha. Men först ska vi käka någonstans.