Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Ännu fler zebror i sängen

2015-12-29 @ 12:51:00
Har inte bara ett påslakan med zebror på nu. Fick en gosig filt och ett kuddfodral i julklapp av familjen, så nu är jag nöjd!
Här kom ett annat litet djur i vägen, Mimmi ♥

Små fynd

2015-12-28 @ 18:34:00
 
Mamma och jag tog oss en sväng till Torp och utforskade mellandagsrean idag. Det blev inte mycket, mest småsaker. Hittade en tröja och en mössa men dem var såklart inte på rea. Tycker inte det finns så mycket kläder som faller mig i smaken i butikerna längre? Inte ens bland nyheterna, nej det var ingen hit. Fyndade dock lite hårprodukter och smycken. Ni vet när man ska köpa något och tror det är ordinarie pris och så säger kassören att det kostar en fjärdedel av ordinarie - navelsmycket. Fick även en trevlig överraskning när jag skulle betala ett par skosulor, hade fått ihop 25 poäng vilket gav mig 25 kr rabatt - för att jag slänger deras mejlutskick oläst direkt i papperkorgen var och varannan dag, haha. Avslutade shoppingrundan på Ikea där det blev lite smått också.
 
Har ni fyndat något på rean hittills?

24 december

2015-12-24 @ 11:48:26
Julafton, javisst. Men idag är det också 6 månader sedan jag tog bort min bästa vän. Jag kan inte uttala hennes namn, inte ens skriva det, det gör för ont. 6 fruktansvärda månader utan henne. Jag ljuger om jag påstår att det blivit lättare. Det går inte en dag utan att tankarna går till henne och tårarna trycker på. Jag somnar på en blöt kudde titt som tätt, den senaste tiden nästan varje dag. 
För henne tar tårarna aldrig slut.
 
Jag hoppas att ni andra har det bra och önskar er en god jul. Kom ihåg att julklappar inte är viktiga men att era nära och kära är ♥ Ta vara på dem - man borde njuta av varje sekund man får tillbringa med dem. En dag har man inte möjligheten och då kommer man inte önska sig något annat i hela världen...

Ny design!

2015-12-23 @ 19:00:58
Se på fan, jag tog mig tid igår och det blev ju riktigt bra om jag får säga det själv! Mer färg, mer bilder, mer jag. Vad tycker ni?

I behov av en uppdatering

2015-12-20 @ 20:57:15
Vet med mig att jag antagligen aldrig kommer blogga som förr. Men jag kan verkligen inte med att sluta heller. Utséendet bloggen har nu känns så begränsande dock. Den här bloggdesignen behöver verkligen ett lyft. Behöver något mer personligt och eget, känner att det finns mer utrymme för det med den inriktning bloggen har numera. Främst behövs något mer aktuellt. Förutom en snabb uppdaterad header har jag inte förmått mig att röra designen sedan före sommaren. Kolla bara på informationen i footern...
 
Ska bara ta mig tid. Layoutmässigt kommer jag behålla designen som den är, eftersom den fungerar så otroligt bra på alla plattformar. Men ny header, nya texter, mer bilder, färg och stil. Mer utav mig. 
En rad gamla designer som denne lille bloggen haft.

Podcasts

2015-12-19 @ 13:22:00
Podcasts är en himla mysig medieform tycker jag. Älskar att plugga i hörlurarna och starta en podd på bussen till skolan, i min mening är det bättre än att lyssna på musik (förutom när jag tänkt sova, då är musik gött att somna till). Listar mina tre favoritpoddar för er så kanske ni har några bra tips också? Dela med er i så fall!
 
• Ditt Aunsikt med Simon och Emma Lusetti. Så himla härlig att lyssna på de vardagliga samtalen mellan detta syskonparet, lite extra härligt på grund av deras skånska. Låt inte det lustiga poddnamnet avskräcka er!
 
• Den fantastiska resan med Zara Larsson och Noel Flike. Alltid spännande samtalsämnen. Zara är ju himla ball men Noel också, han är ju så jäkla lugn och sansad och cool att lyssna på.
 
Våran Podcast av ett gäng människor (haha), däribland en klasskamrat till mig. De tjötar om all möjlig skit!
 
  

That time of the year

2015-12-13 @ 16:21:24
 
När gran och pynt tas fram, mamma gör saffrans-bajskorvar(?) och klapparna slås in. Nu är de flesta av mina julklappar färdiga - jag som annars brukar vara ute typ dagarna innan julafton - så detta känns ju skönt!

Fullt upp

2015-12-12 @ 16:19:52
Äntligen helg! De börjar bli rätt mycket i skolan nu, så det är skönt att andas ut lite. Eller tja, har mestadels suttit med 3D-grafiken idag. Men ikväll ska jag iväg ihop med syrran och träffa våra sysslingar, det ska bli kul att komma iväg lite.
 
Såhär spenderade jag eftermiddagen igår, bland kameror och lampor och sladdar. Filmade en intervju för vårt projekt i filmkursen. Är i en grupp med väldigt duktiga människor så det är riktigt kul. Men det kommer ta mycket tid att få ihop det. 

Roligast idag

2015-12-07 @ 19:11:00
Mamma undrade varför det bara var helt svart när hon skulle ta kort med sin nya mobil (som har ett nytt mobilskal på); ÄR DETTA ETT SKÄMT ELLER? Inte konstigt att hon fick med det på köpet, hahaha.
 
Trött dag i övrigt. Det var längesen jag gick upp före kl 07, att det är måndag kändes därför av extra väl. Har sovit när jag kunnat, på bussen, på tåget och halvt på föreläsningen. Och jag känner mest av allt för att gå och lägga mig nu när jag kommit hem och fått mat i mig. Trött dag som sagt och tröttare blir den för nu ska jag skriva en rapport.

Vintern som en vanlig människa

2015-12-02 @ 22:45:00
Kom hem till landet igår efter ett par dagar i stan, och snö kantade vägarna. Bra start på december tycker jag!
Det slog mig... att detta är första gången på lääänge jag kommer kunna älska/hata vintern som en vanlig människa och inte som en hästmänniska. Och det är en jävla skillnad! Jag behöver inte uppleva kyla, snön och is mer än absolut nödvändigt för att ta mig till ställen - om jag inte vill. Jag slipper utmana ödet på isiga ridvägar. Och jag slipper gänga omöjliga broddhål eller bära frusna vattenhinkar in och ut. Men samtidigt är det en del charmen, det håller nog varenda hästmänniska med om.
 
Men det allra BÄSTA är detta...