Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Vi kämpar

2015-06-18 @ 11:38:12
Mina dagar går ut på att titta till Fantasia, ha inne henne för att ge mat, borsta, spruta och emellanåt sitta inne och inte göra någonting vettigt medan jag oroar mig. Sånt är livet just nu. Men ni ska få en liten uppdatering på hur det ser ut för henne. 
 
Veterinären var ju här i måndags igen och tog nya prover. Proverna visade att infektionen blivit bättre, så därför har vi fortsatt ge henne pencillinsprutor och ska göra det tills imorgon. Frågan är bara om pencillinet faktiskt botar eller om det bara blir bättre under kuren... Vi försöker hålla koll på förändringar i hennes allmäntillstånd, men det är inte lätt. Hon har aldrig varit något hysteriskt matvrak, hon har alltid tagit det ganska lugnt med betandet men såhär lugnt och med såhär många pauser? I fredags tyckte veterinären att hon verkade alldeles för lugn men hon känner ju inte Fantasia. Men jag som gör det är osäker, har hon alltid varit "för" lugn? Det är jättesvårt att avgöra, man har ju aldrig studerat henne på det sättet. Så detta är bara frustrerande...Vi försöker räkna andetagen och vi tror att dem blivit långsammare och "mer normala" sedan i fredags. I övrigt är det såå svårt att avgöra om hon blir piggare bara genom att titta på henne i hagen eller i boxen.
 
Hon har i alla fall ätit kraftfoder och lucern inne ett par gånger. Igår stod de inne flera timmar på eftermiddagen, jag tog in dem när det hade regnat ett bra tag. Tänkte att hon skulle få stå inne och torka och sen få på sig regntäcket, för att inte frysa. Men hon frös redan så mycket när jag tog in henne  Hon har ju inget som skyddar henne från kylan, inget fett som isolerar. Satte på henne dubbla täcken och gav henne mat i omgångar för att hjälpa henne att bli varm. Nu vågar jag väl inte ta av täcket förrän det blir strålande sol och gassande värme igen...

Kommentera inlägget här:

 • Namn:
 • E-postadress: (publiceras ej)
 • URL/Bloggadress:
 • Kom ihåg mig?
 • Kommentar:
 • Kommentarer

  Divorce your horse / http://divorceyourhorse.se

  Så himla tråkigt att hon mår dåligt, jag hoppas verkligen att hon blir bättre!

  2015-06-18 @ 13:39:05