Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

4 låtar

2015-03-12 @ 20:35:00
Det finns några låtar som verkligen, verkligen sitter som fastklistrade på särskilda minnen i mitt huvud. Har ni också såna låtar? Tell me! Här är 4 låtar som kommit att få så stor betydelse för mig. De flesta är väldigt gamla och likaså minnena, så det är sjukt hur väl inpräntade de blivit.
 
Den här låten får mig direkt att tänka på min vän Jessica som jag lärde känna sommaren 2008. Vi träffades i stallet, på Husebacken, och började rida tillsammans. Då var låten ganska ny och vi lyssnade massor på den i stallet. Jag har för mig jag först spelade upp den när vi red ut någon gång och på så vis... Detta är förresten en av väldigt få låtar jag lärt mig nästan vartenda textrad till utan att ens ha försökt, haha.
På den tiden ↑ Hittade inga bilder på Jessica och Hilmer eller oss tillsammans nu när jag ville se, haha!
 
Paramore - Misery Buisness
Får mig alltid att tänka på My, hästarna och alla timmar vi spenderade i stallet tillsammans. Måste bero på att jag använde denna låten i vår vintervideo, som jag nu ser på och bara längtar tillbaka.
 
 
Den här låten kopplar jag till sommaren 2011. När jag, My, Isabelle, Felicia och Olivia hade "ridläger" hemma hos mig med våra hästar. Det var så jäkla kul. Beror väl också på att jag använde låten i en video jag gjorde då.
 
 
Så mycket sorg och kärlek i mina öron. Jag introducerades för Evanescene i högstadiet av mina vänner Malin och Jessica. Hoppas du har det bra där uppe finaste Jessica ♥ Denna låten ÄR Jessica för mig. Den här låten väcker fler minnen utav alla våra påhitt än vad bilder gör.
 
These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

Kommentera inlägget här:

 • Namn:
 • E-postadress: (publiceras ej)
 • URL/Bloggadress:
 • Kom ihåg mig?
 • Kommentar:
 • Kommentarer

  Divorce your horse / http://divorceyourhorse.se

  Vilket trevligt inlägg! :)

  2015-03-13 @ 13:03:02