Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

HAFFAD

2015-03-27 @ 15:44:00
Det var längesedan det var så skönt med fredag. Nu är båda kurserna klara, i princíp - filmen är klar, trailern är klar och det är "bara" lite skriftliga reflektioner som återstår (det känns som världens enklate och softaste piece of cake efter dessa veckor). På seminariumet idag fick klassen visa upp och berätta lite om sina filmer gruppvis. Så idag hade vår kortfilm världspremiär  Givetvis lägger jag upp den här så att ni också får se om ni vill.
  
 
Jag tror alla i min grupp är nöjda med vår film. Arbetet flöt på hyfsat bra, vi planerade och samarbetade bra och vi hade inga större problem med Avid som restrerande grupper verkade haft. (Skolans datorer med nätverket och Avid är inte den bästa kombon, haha) Det som inte riktigt blev som vi tänkt var ljuset. Först och främst inomhus där det blev mörkt och lite brusigt. Men eftersom kursen inte täcker ljussättning så la vi heller inget fokus där, det glömdes liksom bort. Sen utomhus så skiftar det från scen till scen med solljus/bristen på det, då några är inspelade mitt på dagen och några framåt halv sex. Ljudet blev bra. Musiken blev himla bra tyckte lärarna.
 
Hos klasskamraterna verkade storyn nå fram utan större oklarheter. Jag var lite rädd att man inte skulle fatta att dessa två personer inte pratat med varandra i telefon. Det är visserligen det vi vill att man ska tro - till en början, men allt eftersom blir svaren på frågorna mer onaturliga vilket ska väcka lite fundersamhet. Sen kommer tvisten. Det är inte utan att man blir lite nervig över hur någon annan uppfattar det - när man i sin egen grupp kommit på storyn och sett klippen 3 miljarder gånger.

Kommentera inlägget här:

  • Namn:
  • E-postadress: (publiceras ej)
  • URL/Bloggadress:
  • Kom ihåg mig?
  • Kommentar:
  • Kommentarer