Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Ineffektivitet när det är som bäst

2015-03-27 @ 22:37:00
Hade varit skönt att sitta här och vara klar med min reflektionstext. Men istället har jag inte ens börjat. Det har varit så skönt att ha slappnat av lite, hunnit rida för första gången denna veckan(!) och tryckt i mig en hel pizza. Gud så gott och gud va mätt jag är fortfarande, 4 timmar senare. Längtar efter att få vakna utvilad, förhoppningsvis imorgon. Ska nog "hinna med" med en liten sovmorgon trots att jag måste lägga förmiddagen/dagen på att plugga om jag ska kunna ha kvällen fri sen.
 
Jag kan väl konstatera att när det gäller skolarbeten så är jag sällan effektiv... haha. Igår satt jag i skolan från 8-20 och klippte min trailer och jag blev inte ens nöjd. Det där var höjden av oeffektivitet om det hade varit ett ord. Ineffektivitet heter det kanske. Det var fan inte lätt att hitta något fokus när man befann sig bland så många förvirrade själar som kämpade med sina produktioner och svor över datorerna. Men trevligt var det i alla fall!
 
Somnade på bussen hem idag kl 13 efter några få timmar i skolan... ja, på den nivån. Känslan när man sen måste kliva av bussen och fortsätta med livet haha? Det är den känslan jag burit på hela veckan typ. Men nu ska jag sova och ta igen mig, godnatt! Känner mig som en zoombie även fast det kanske inte syns...

Kommentera inlägget här:

  • Namn:
  • E-postadress: (publiceras ej)
  • URL/Bloggadress:
  • Kom ihåg mig?
  • Kommentar:
  • Kommentarer