Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Synd att man inte lär sig det genom att titta på tv-serier

2015-03-06 @ 17:57:00
Tänkte att det var dags att underhålla min blogg och därav uderhålla er, min ofantligt stora mängd bloggläsare eftersom det var ett tag sedan jag gjorde det (en hel dag sedan vilket är en evighet inom bloggvärlden med tanke på de högt uppsatta inom området som helt seriöst ägnar sina liv åt att skriva 10 inlägg per dag) och det har hänt fasligt mycket i mitt liv sen sist och ni vill säkerligen ta del av mina upplevelser eftersom jag är en person av intesse.
 
Vem orkade läsa färdigt den meningen? ↑ Tänk er att läsa flera sidor med såna meningar, med annan (och kanske lite vettigare) handling såklart, på engelska. Det är vad jag gjort idag. Kom igång lite smått med plugget igår kväll och har suttit hela dagen hittills, förutom när hovslagaren var här imorse.
 
Skriver ett referat på en vetenskaplig artikel. Den är på engelska med det känns mer som arabiska. Akademisk engelska är ju inget man lärt sig genom att titta på tv-serier direkt, haha (väldigt synd). Haft fullt sjå att förstå vad artikeln går ut på och jag är fortfarande inte helt säker på om jag förstått... Men det finns inte så mycket att göra känner jag, har redan slagit upp betydelsen på typ varenda ord. Well, en del har jag förhoppningsvis förstått eftersom jag nästan är helt färdig med referatet... Men en sak är säker - det har aldrig tagit så lång tid att skriva så lite text!

Kommentera inlägget här:

  • Namn:
  • E-postadress: (publiceras ej)
  • URL/Bloggadress:
  • Kom ihåg mig?
  • Kommentar:
  • Kommentarer