Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Starka känslor

2015-11-17 @ 19:27:01
En serie som jag följt i många år är Heartland, som ni kanske vet. Säsong 9 drog igång nu i höst och jag håller på att se ikapp, när jag får tid över. Jag älskar verkligen mina serier och spenderar kanske lite för mycket tid på dem ibland, haha. Men jag har aldrig blivit så berörd av något fiktivt som jag blev häromveckan när jag såg ett avsnitt av Heartland. Men det är inte alls konstigt med tanke på vad jag själv gått igenom... En av karaktärerna i serien är morfadern Jack. Jack har sedan ung ålder ägt sin häst Paint, som är gammal och pensionerad vid det här laget. Så i det här avsnittet blir dem tvungna att ta bort hästen. Jag grät så mycket. Alla minnesbilder kom tillbaka och krossade mitt hjärta om igen. Jag klarar inte sånt här.
 
"I know you miss Paint, but it doesn't mean you can never love another horse again"
"The truth is... I don't know that I'm ready."
 
Jag önskar att jag ska vilja komma tillbaka till hästvärlden på riktigt någon gång, men jag är osäker på om jag kan. Det ända som höll mig kvar i hästvärlden var hon. Utan henne hade jag varit loss förlängesedan. Även om jag saknar ridning, saknar stall och saknar djuren så går inget av det, eller ens alla faktorerna tillsammans, upp mot hur mycket jag saknar henne. Jag tror inte jag kan bli redo att älska en annan häst.
 
I only miss you when I'm breathing.

Kommentera inlägget här:

  • Namn:
  • E-postadress: (publiceras ej)
  • URL/Bloggadress:
  • Kom ihåg mig?
  • Kommentar:
  • Kommentarer

    Åh har också följt Heartland i flera år. Tror det kanske till och med var du som tipsade om den för några år sen? Grät så sjukt mycket när Jack läste upp brevet han fick ifrån Georgie... <3

    2015-11-24 @ 21:47:10