Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Första träningsveckan

2015-09-29 @ 17:34:00
Onsdag - Ben & rumpa
Lördag - Axlar, biceps & mage
Söndag - Bröst & triceps
 
Såhär såg första tråningveckan ut för mig och Jennifer. I söndags fick vi med oss Maria som också skaffade gymkort. Denna veckan inleddes med vila från gymmet, gick en PW istället, men idag kör vi igen. Är så himla taggad på detta nu!
Inspo-Jennifer ;)

The very worst part is that the minute you think you're past it, it starts all over again

2015-09-24 @ 12:29:01
Idag är det den 24:e september. Tre månader har gått. Tre
 månader utan Fantasia. Dagarna går men det blir inte lättare. Visst, man lär sig leva med det, men det blir fan inte lättare. Vad som bli lättare, är att tänka tillbaka på det och känna lycka. Lycka för den tid vi hade. 
Jag har så underbara minnen med Fantasia, det kan inget ta ifrån mig. Avtrycket hon gjort på mitt liv kan aldrig försvinna. Hon gav mig de bästa 7 åren av mitt liv.
 
Det är nästan 4 månader sedan jag satt på hästryggen också. Men vet ni vad, på lördag ska jag rida. Shit.
"The very worst part is that the minute you think you're past it, it starts all over again" - Meredith Grey, Grey's Anatomy

Let's do it

2015-09-21 @ 16:36:52
Jag ska börja gymma! Ska äntligen få tummen ur och skaffa gymkort. Har egentligen bara väntat på en träningskompis som kan lära mig gymma, haha. Tror inte jag kommer igång ensam nämligen. Men ett snäpp har jag redan kommit igång då jag gått en massa promenader (ibland joggat) på sistone, antingen hemma i skogen eller med syrran/kompisarna i stan. Det ska jag fortsätta med, det är härligt. Men är riktigt taggad på gym nu! Jennifer ska träna med mig så det blir förhoppningsvis kul. Vi ska nog köra ett pass redan imorgon, men då ska jag ta det lugnt. Har varit sjuk och är stundvis fortfarande lite hostig och snuvig.

3 favoriter

2015-09-19 @ 16:13:27
Den här videon kan jag kolla på miljarder gånger och ändå inte få nog!
 
Zaras nya låt ihop med MNEK är inte bara sjukt härlig, den har en gripande mening för mig...
 
Den här låten är också hur bra som helst.

Summer 2015

2015-09-16 @ 20:18:10
Den här sommaren har varit den värsta i mitt liv, men såklart finns det highlights i mörkret. Detta kommer jag minnas från sommaren 2015...
 
♦ Studentfirandena där jag fått hejja på, fira och umgås med fantastiska släktingar och vänner.
 
♦ Den avslutande tentafesten jag gick på ihop med mina goa klasskamrater och firade att vi klarat ett år på högskolan.
 
♦ Att jag hade en underbar midsommar ihop med min syster, kusin, mina bästisar och vänner.
 
♦ Den sista tiden ihop med min bästa vän... Det var fruktansvärt svårt att se henne tyna bort och få beskedet att det "bara" är åldern och att det inte fanns något att göra. Jag kommer aldrig bli kvitt bilden av henne när hon såg ut som värst, mitt hjärta. Den här sommaren förlorade jag min bästa vän sedan 7 år tillbaka, hon lämnade mig miserabel kvar på denna jord. Jag saknar henne så himla mycket ♥
 
♦ Kvar blev vi med Linus, som fick stå i grannstallet medan vi hittade en köpare. Linus såldes till en jättetrevlig familj i Färjelanda, jag hoppas att han har det bra där. Lilla busfröt ♥
 
♦ Jobbet. Mitt fjärde år som simlärare i vår fina lilla sjö ihop med härliga kollegor.
 
♦ Alla grillkvällar, myskvällar, utekvällar och utflykter ihop med vänner som muntrat upp mig när jag mått som sämst.
 
♦ Att jag klippte mig, ordentligt, för första gången på flera år. Blev en äkta brunett igen.
 
♦ Sist men inte minst alla fantastiska stunter ihop med familjen och släkten. På torpet med ena delen av släkten, i Ragneudssjön med andra delen av släkten och för att inte tala om London med familjen.

Grey's Anatomy s6

2015-09-14 @ 00:19:00
Har precis sett avslutningen på säsong 6 och jävlar va svettigt det va! Så mycket olycka och förödelse men också kärlek. Det är inte många serier/filmer som får mig så tagen som Grey's Anatomy. Egentligen är inte upplägget med nya historier (patienter) varje gång något jag älskar men det finns så mycket känslor. Känslor som jag kan känna med karaktärerna... svårt att förklara. Karaktärerna är helt underbara också. Detta är en serie som jag tittar på ihop med både mamma och pappa så det gör det hela extra mysigt.
 
Hur många säsonger har vi kvar nu, 6 st? Jag och Mamma har beställt hem fler boxar medan pappa är lyckligt ovetandes att det ens finns fler säsonger ;) That's how we roll. Hade vi nämt att det finns 10+ säsonger den gången vi skulle titta på första avsnittet hade han aldrig börjat kolla med oss, haha.
 
 

Favoritappen just nu

2015-09-10 @ 09:00:00
 
Måste slå ett slag för den här appen som jag laddade ner i helgen efter tips av klasskompis. Jag har blivit helt besatt, den är så fruktansvärt rolig. Om man befinner sig på ett ställe där många använder appen vill säga. Jodel heter appen. Tänk er twitter fast anonymt och med ett flöde baserat på var du befinner dig. Störtskön i GBG, hemma skulle det nog inte bli mycket till flöde. Fler människor måste börja joddla!

Bloggen i fortsättningen

2015-09-09 @ 21:31:00
Jag har funderat på hur jag vill göra med bloggen i fortsättningen. Den kan aldrig bli det den varit. Jag har funderat på om jag ska sluta blogga helt eller om jag ska ändra inriktning. Det skulle inte hända att jag tar bort den - min blogg är en del av mig och sååå mycket finns dokumenterat här. Jag kommer nog inte kunna hålla mig från att blogga heller faktiskt. Jag älskar bloggen som medie, tycker det är ett fantastiskt sätt att skriva på. Men jag kommer inte blogga som förut.
 
För det första kommer jag inte blogga lika ofta. Jag kommer inte "dagboksskriva".
Jag vill att min blogg ska vara positiv och glad - för det mesta. Jag vill inspirera och motivera.

Jag har förändrats

2015-09-08 @ 12:45:34
Jag är inte som vanligt. Att ta bort min häst som varit min bästa vän i 7 år HAR förändrat mig. Att den vardag jag varit bekant med så länge inte längre är aktuell. Att plötsligt inte ha något vettigt att lägga all fritid på. Allt detta har förändrat mig. Jag kan inte vara som vanligt mot människor. Jag kämpar varje dag för att orka. Jag kämpar för att se mening i min vardag och i mitt liv när allt känns meningslöst. Min energi räcker inte till för att gör alla glada och nöjda. Min familj och mina närmste vänner är dem jag bryr mig om och dem jag anstränger mig för.
 
Jag har gått igenom det värsta tänkbara, det är klart det har förändrat mig. Det kan nog ta tid att vända det till något positivt. Men jag ska göra det och jag ska bli starkare än någonsin. Men nu så orkar jag inte bry mig om alla.

Londonbilder

2015-09-04 @ 19:07:00
Här kommer några fler bilder från London. Den första är från båtturen på Themsen och resten är tagna i Regent's Park som vi besökte sista dagen. Hade det såå bra i London verkligen! Trots mycket shopping så såg vi en hel del saker.
Världens bästa ♥

Hyde Park

2015-09-02 @ 12:06:34
Här ser ni några bilder från när vi promenerade i Hyde Park vår första dag i London.
Tänka sig, det blev ett fåtal bilder på mig också. Här rockar jag kjol och skinnjacka.

Första skoldagen

2015-09-01 @ 21:15:13
 
Såhär laddade jag, Linn och Jenny upp imorse - kursintrot började sent så vi tog en frulle/lunch på Strandgatan.
 
Mestadels bra känslor att vara tillbaka i skolan. Kul att träffa kompisarna igen och skönt att få lite inblick i kursen som man varit fruktansvärt otaggad på. Andra elever och till och med en av våra lärare sa nämligen i våras att detta är en "tråkig kurs man bara får utstå" haha. Aja, det går förhoppningsvis bra. Var himla trött när jag kom hem idag, la mig på sängen och såg på GG. Senare ska jag se de efterlängtade nya avsnitten av Awkward och Faking it! Paradise Hotel har ju även dragit igång och det går ju inte att inte kolla, hehe.