Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Mycket att ta i

2016-04-24 @ 21:22:00
Har funnits en del att ta i under veckan och finns fortfarande, därav inget bloggande. Fick ut en hemtenta i tisdags som ska in först på onsdag, så den har jag jobbat med en del innan helgen. Även träffat en saknad vän och kirrat praktikplats! Nu i helgen har jag bowlat, varit på kalas, skrivit lite mer på hemtentan och jobbat med en bloggdesign. Har träningsvärk i bokstavligt talat havla kroppen (vertikalt avdelat) sen bowlingen, ena sidan av röven och andra sidan av rygg. Kanske ska bowla två timmar med vänster hand också för att jämna ut det, haha!

Ridtröjor till salu (sänkt pris)

2016-04-18 @ 11:41:00
Uppdatering: Har kollat upp fraktkostnad, första tröjpaketet ligger strax över gränsen för det billigaste priset (53 kr) och landar därmed på 89 kr. Samma frakt gäller om man lägger till de två andra tröjorna. Jag vill mest bli av med dem, därför sänker jag priset - för alla tröjor på de två första bilderna vill jag ha 200 kr och då ingår frakt. 
 
Kör ett rejs med dessa tröjor jag använt för att matcha mer eller mindre färgglada outfits under åren. Vill ni köpa något, skriv till mig på Facebook eller mejla fantasias@live.se.
 
1. Börjar med dessa "paket" med färgglada tröjor i samma modell. Olika storlekar men dem har passat mig mer eller mindre bra allihopa, från att jag var en mindre XS till nu när jag är en fullvuxen S  På första bilden: färgglada tröjor, majoriteten från Gina Tricot. Den mörka är brun och i stl 158. Den röda i stl S och resten i XS: en ljusgul, en korallrosa, en mellanblå och en liiite mörkare gul. På andra bilden: Babyrosa, stl L (den är elastisk så den blir inte som ett tält fastän man är mindre). Svart, stl M. Alltså, pris för alla 8 tröjor: 111 kr (200 kr med frakt).
 
2. Säljer även denna tävlingstoppen från Hööks, stl 158/164 (passar mig fortfarande som vanligtvis har S). Änvänd endast fåtal gånger. 50 kr

De bästa tjejerna jag vet

2016-04-17 @ 21:15:45

Att jag aldrig mer kan göra detta

2016-04-13 @ 20:38:00
Började gå igenom gamla bloggfilmer vilket såklart slutade i tårar. (Och i frustration över Videofyme, vad händer med det? Vissa filmer går inte att spela upp från bloggen och vissa har bytts ut till random personers videos?) 
 
Det här kan vara den sista filmen jag har på oss. En utav de sista åtminstone. Mitt hjärta brister lite när jag kommer till andra halvan av filmen, när hon springer lös och vi kör våran grej när jag bjuder in henne och hon följer mig. Kan fortfarande inte förstå att det är slut på det här. Att jag aldrig mer kan göra det här. Ett band som det vi hade är det finaste man kan ha. Ta vara på det ni som har era älsklingar i livet. Man tänkte ju inte på det på det sättet då, när man hade det. Men nu när man inte längre har det och aldrig kan få tillbaka det, då inser man hur lyckligt jävla lottad man var som fick uppleva det. Tror inte det finns något finare. Nej jag vet att det inte finns något finare.
 
Andra halvan av filmen säger jag bara...
 

That's love, bitch

2016-04-10 @ 23:18:00
• Såg klart How I Meet Your Mother nu i helgen! Känner lite hatkärlek till serien faktiskt. Har kollat halvhjärtat förutom när det hände något stort/viktigt. Lite blandade känslor över slutet. Hatade det först men det var ändå ganska fint, förklarade liksom varför man egentligen aldrig got to the case. Såhär i efterhand undrar jag vad fan det är för crap som serien mestadels består av, haha. Härligt crap.
    
 
 
• Hade missat att Faking it dragit igång igen, men nu har jag tittat ikapp. Eller var det Awkward jag såg? Hard to tell, jag menar de båda kör ju på grejen med att bästa vännen bondat med sin f.d fiende... Men jag gillar dem ändå. Mest Faking it.
    
   
 
Jag tittar ju på Heartland som ni kanske vet (serien baserad på böckerna med samma namn, med oförskämt snygga skådisar i cowboyhatt som kör pickup och råkar ut för ridolyckor och andra missöden stup i kvarten men ändå lyckas strula till det med kärleken och familjen och allt det vanliga - lyckades jag sälja in den bra, ni som inte sett den?) Hursomhelst, det bästa på länge var ju när Caleb och Jade fick en sponsor som visade sig vara ett sexistiskt as så de bytte outfits på en photoshoot → Caleb iklädd knuten skjorta och korta shorts, haha!
   

Från blått till lila

2016-04-08 @ 16:39:02
Är för nöjd med min header och design för att göra något helt nytt, denna är on point om jag får säga det själv. Men jag kände för lite små ändringar.
Före.
Efter. Lite ljusare, några utbytta bilder och en varmare färg i menyer och länkar.

Ställ frågor om bloggdesign

2016-04-06 @ 15:18:00
Jag tänkte lägga mer fokus på bloggdesign här på bloggen. Förutom att jag visar upp de designer jag gör på här vill jag få med ämnet lite mer i  innehållet. Design, interaktionsdesign, kodning. För att få lite fart på bloggen igen. En idé är att starta med frågor & svar där ni ställer frågor och jag svarar enligt mina åsikter, kunskaper och erfarenheter - förutsatt att det finns något ni vill veta. 
 
Har ni frågor om bloggdesign kan ni alltså ställa dem till mig, här och nu!
 
Gärna roligare och mer ingående frågor än hur man byter header och liknande, det finns redan så mycket bra hemsidor som förklarar. Är det det ni undrar skulle jag i så fall kunna länka bra sidor eller förklara om det är något ni inte förstår. För inom kodning är förståelsen ALLT. Fråga gärna om responsivitet, do's and don'ts och liknande. Helt enkelt, skriv i kommentarsfältet det ni vill ha svar på inom bloggdesign så ska jag med hjälp av både min självlärda kunskap och min utbildning ge er svar.
Ett par bloggar jag designat och kodat.

Färdig beställning

2016-04-04 @ 20:06:00
 
Den här designen blev klar idag, det blev en responsiv av samma uppbyggna som min.
 
Det är härligt att känna att jag fortfarande finns på kartan även om min blogg inte gör det så samma sätt som förr, haha - att folk fortfarande hör av sig och beställer bloggdesigner. Liten egoboost sådär! Hugger in på nästa beställning på en gång nästan. Har förresten grejat en del med min egen design, förbättrat mobilversionen. Den hade sina rejäla brister som jag inte orkat ta tag i, men nu ska det vara mer lättnavigerat och smidigare att kommentera. Funderar på att göra en liten förändring färgmässigt också, lite somrigare färger. Vad tror ni?

20-årsfirande

2016-04-03 @ 20:57:58
 
Igår bjöd min vän Sandra på ett ordentligt 20-årskalas! Hon hade förberett och fixat så mycket och så duktigt, maten var fantastisk! Trerätters med skagentoast till förrätt, kyckling och hasselbackspotatis till varmrätt och en enorm choklate chip kaka med hemmagjord vaniljglass till efterätt. Det var en jättemysig kväll. Idag har jag gått promenad och tränat, taggar för gymmet imorgon! Har "tittat" (knappt mer än det faktiskt) på lite plugg också. Mimmi tyckte nog att hon kunde hjälpa till, haha... ↓