Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Ridtröjor till salu (sänkt pris)

2016-04-18 @ 11:41:00
Uppdatering: Har kollat upp fraktkostnad, första tröjpaketet ligger strax över gränsen för det billigaste priset (53 kr) och landar därmed på 89 kr. Samma frakt gäller om man lägger till de två andra tröjorna. Jag vill mest bli av med dem, därför sänker jag priset - för alla tröjor på de två första bilderna vill jag ha 200 kr och då ingår frakt. 
 
Kör ett rejs med dessa tröjor jag använt för att matcha mer eller mindre färgglada outfits under åren. Vill ni köpa något, skriv till mig på Facebook eller mejla fantasias@live.se.
 
1. Börjar med dessa "paket" med färgglada tröjor i samma modell. Olika storlekar men dem har passat mig mer eller mindre bra allihopa, från att jag var en mindre XS till nu när jag är en fullvuxen S  På första bilden: färgglada tröjor, majoriteten från Gina Tricot. Den mörka är brun och i stl 158. Den röda i stl S och resten i XS: en ljusgul, en korallrosa, en mellanblå och en liiite mörkare gul. På andra bilden: Babyrosa, stl L (den är elastisk så den blir inte som ett tält fastän man är mindre). Svart, stl M. Alltså, pris för alla 8 tröjor: 111 kr (200 kr med frakt).
 
2. Säljer även denna tävlingstoppen från Hööks, stl 158/164 (passar mig fortfarande som vanligtvis har S). Änvänd endast fåtal gånger. 50 kr

Kommentera inlägget här:

  • Namn:
  • E-postadress: (publiceras ej)
  • URL/Bloggadress:
  • Kom ihåg mig?
  • Kommentar:
  • Kommentarer

    Så snygga! Rider tyvärr inte men :(

    2016-04-18 @ 11:45:06