Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Responsiv bloggdesign

2016-02-28 @ 18:10:43
Det har inte varit det smidigaste att jobba med bloggdesign sedan min dator gick sönder igen. Har fått skifta mellan att sitta med mammas som har photoshop, men som är helt virusinfekterad och knappt går att använda internet på, och pappas som i alla fall fungerar som den ska men inte har några vettiga program haha. Men idag blev jag färdig med en beställning, knackade precis in de sista koderna. En responsiv denna gång, härligt!
 
Titta in på Mimmis blogg för att se resultatet live.

The 100 s03e05 & Grey's Anatomy s12e10

2016-02-19 @ 17:19:00
Åkte från syrran imorse, till Jennifer. Vi provade Fitness 24/7's anläggning i Kungälv och efter träningen åt vi nudlar hemma hos henne. Åkte hem, handlade med mig massa gott och har nu i typ en timme försökt göra detta blogginlägget. Mammas dator är ju typ full med virus och all möjlig skit, nu försöker jag med pappas istället. Fan vad jag måste ha en ny dator, detta håller ej.
 
Som ni ser, jag har preppat ordentligt för kvällen! Nya avsnitt av The 100 och Grey's Anatomy ju!!! Dem och Modern Family är de enda serierna jag följer för tillfället, hallå vad händer? Vad ska jag se sen? Vad ska jag göra? Och borde jag börja med maten nu? Ska göra tacos, bästa maten som finns. Sen hugger jag in på detta:
 

Trasig igen

2016-02-16 @ 20:44:00
Hej på er, hoppas ni har det bra! Här är det skola och plugg, träning nån gång när det hinns med, tv-serier och sånt.
 
Och min dator är trasig igen, eller rättare sagt moderkortet. Alltså IGEN. HAHAHAHA VILKET ROLIGT SKÄMT. Verkligen. Jag orkar inte ens bry mig, har inte tagit tag i skiten ännu. Får försöka reklamera den, såhär kan det ju inte få va!
 
Det blir ju sjukt mycket svårare att plugga utan dator, eller omöjligt i de praktiska kurserna. Som nu när vi gör nya filmproduktioner var och varannan vecka. Mycket mer tid spenderas i skolan eftersom jag får göra jobbet på skolans datorer. På ett sätt är det skönt att liksom vara klar för dagen när man kommer hem, men jag är så himla ovan vid det! Att verkligen vara ledig när jag är hemma. Sen försvårar det ju jobbet med bloggdesigner vilket också blir jobbigt. Men jag får göra det bästa av det.

To handsome to not be in this scene

2016-02-11 @ 20:25:00
Hittat typ det bästa på internet som rör The 100 → dessa genialiska Photo Recaps!! Hittade en sajt där en användare gör dessa recaps efter varje avsnitt. Så jävla roliga, haha. HALLÅ TAGGAR NI AVSNITT 4 ELLER? Om det ens finns någon bland mina läsare som följer The 100?
 
Btw, någon som vet om man kan se nya avsnitt den dagen de faktiskt kommer ut??? (t ex i USA) Typ på en amerikans sida (och med VPN)??? MVH OTÅLIG SVENNE
(Källa)
 
HAHA BÄSTA (Källa)
 

Bästa serien på länge

2016-02-05 @ 18:27:00
Här kommer ännu ett serietips för att jag hittade denna för två dagar sedan och jag kan redan säga att det är bland dem bästa serierna jag sett. Jag plöjde första säsongen på ett dygn, och jag både sov och var i skolan en kort stund det dygnet haha. Jag minns inte senast jag var så här fast i en serie! Därför måste jag såklart tipsa er. Speciellt ni som gillar Lost, jag tror verkligen ni kommer gilla den här serien. Jag gillar Lost och jag ääälskar denna!
 
Den handlar om en grupp människor som varit bosatta på en stor station i rymden i närmre 100 år i tron att jorden blivit helt utplånad. Men när syret håller på att ta slut skickar man ner 100 st ungdomsbrottslingar för att få reda på om jorden går att leva på igen. Det visar sig att jorden varit befolkad hela tiden, men människorna de möter är inte så fredliga. Ni måste ge denna serien en chans!

Ingen hiss från min sida

2016-02-02 @ 15:10:51
Det är en sak med ridsportmodet som jag tycker är så fruktansvärt fult. Ni andra får tycka som ni vill men jag tycker verkligen det är skitfult. Denna äckelbruna läderfärgen ni kallar Oxford eller whatever. I mina ögon är den orange, nästintill senapsgul. Orangea stövlar medan sadeln är brun och tränset mörkbrunt typ. Det svider lite i mina ögon när jag ser det.