Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

2 "nya" serier

2016-01-21 @ 16:08:45
Kyle XY - En av två "nya" (för mig) serier jag börjat se på det senaste. Kyle XY är ganska gammal (från 2006-2009) och jag tycker det är konstigt att jag aldrig hört något om den, för jag tycker den är bra! Bl a Cory Monteith och "Elisabeth Forbes" är med (någon annan känner jag inte igen sen tidigare). Seriens handling har sin utgångspunkt när en okänd kille vaknar upp i en skog utan minnen eller minsta aning om vad eller vem han är. Han får bo hos en terapuet och hennes familj och man söker efter hans förflutna. Kyle visar sig vara väldigt smart och utöver det vanliga.
 
 
 
The Carrie Daires - Har ni sett Sex and The City känner ni till "Carrie Bradshaw". Den här serien handlar om Carrie i sina tonår. Jag tycker Sex and the City är rätt tråkigt men så gav jag denna en chans häromveckan och den faller mig mycket bättre i smaken! Tonårsproblem, drama och kärlek (är en sucker för sånt). PS. Austin Butler är med. PPS. HAN ÄR SNYGG.
 

Kommentera inlägget här:

 • Namn:
 • E-postadress: (publiceras ej)
 • URL/Bloggadress:
 • Kom ihåg mig?
 • Kommentar:
 • Kommentarer

  Jag blev också fast i Carrie Diaries!! Och jaaaa, austin asså!!! (emoj med hjärtögon!!)

  2016-01-23 @ 20:48:33    
  FrökenTV, bloggen om tv och film / http://efji.blogg.se/

  jag tycker sex and the city är mkt bättre än carrie diaries ;)

  Svar: Det lilla jag sett, försökte ge det en chans en gång, var så tråkigt tyckte jag :O Men man kanske fastnar ändå? ^^
  Josefine

  2016-01-23 @ 20:58:21    

  sv: Så sant! #reasonwhyyouwatchtheshow haha

  2016-01-25 @ 21:08:35