Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Bloggdesign med headerbildspel

2016-05-30 @ 22:26:00
Har fullt upp i skolan nu det sista, har sommarlov om en vecka! Får hoppas jag har tid och lust att blogga mer då. Mycket som ska bli klart nu det sista. Vi jobbar med ett jätteroligt projekt i grupp, vi utvecklar inget mindre än ett spel faktiskt. Det är lite meckigt, dock är det kodningsexperten i gruppen som står för det riktiga mecket, haha. Jag har mest ritat grafik i Photoshop, väldigt kul!
 
Det har varit ett himla meck för del också det senaste, med den här designen. Har använt mig av javascript som inte direkt är min bästa vän. Men det gick till slut, med lite experthjälp! Nu kan vi alltså addera ett headerbildspel med crossfade til listan över vad som kan ingå i en beställning av bloggdesign. Ni får kika in på Erikas blogg och se hur den ser ut!
  
Josefine Pehrson - Fantasias

Learning by doing

2016-05-03 @ 17:34:48
Nu var det sådär längesedan igen. Jag har inget speciellt att skriva egentligen, lite allmänt om vad jag pysslar med bara.
 
Håller på att knåpa på en design som blir riktigt bra. Eller jag har två designer i göringen faktiskt. Den ena börjar bli klar, det är detaljer som kvarstår men ack så knepiga. Nämligen javascript. Känner att den javascripten jag "lärde mig" i skolan i höstas inte riktigt är till någon hjälp. Men google är allt när det kommer till kodning! Får googla vidare och prova mig fram helt enkelt. Learning by doing is the way to go.
 
I övrigt, har grupparbete i skolan som kräver sitt både teoretiskt och praktiskt - samt mängder med reflektionstexter att skriva vid sidan om. Som vanligt på högskolan. Hoppas ni har det bra så hörs vi!