Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Min sista termin

2017-01-23 @ 16:34:11
Det är med blandade känslor jag påbörjat sista terminen på mitt program på högskolan. Den här terminen kretsar allting kring examensarbetet/kandidatuppstasen som ska skrivas innan sommaren, bara det faktumet är ångestframkallande. Examensarbetet i sig är ett stort jävla dilemma. Har inte mycket schemalagt i skolan, mest valfira handledningar, annars är det planering med sin uppsatspartner som gäller och en hemtenta.
 
För tillfället känner jag mig klar med studier, jag är så trött på det. Efter att ha varit ute och praktiserat i nästan ett halvår känns det sådär kul att återgå till att läsa diffusa böcker och artiklar och skriva rapporter och uppsatser. För mig är detta skoltrötthet på en helt ny nivå. Jag vill bara vara klar. Och går det som det ska så ÄR jag ju faktiskt klar i juni - det gäller bara att jag hittar ny motivation.
 
Något som är lite roligare är att jag gör lite jobb åt Mild Media, som jag praktiserade hos. Ska bli skönt att få en liten inkomst utöver studiebidraget. Kommer jobba hemifrån eller åka in till kontoret, vad som passar, vilket också är skönt med tanke på skolans schema.
Kontoret i juletid och fikan jag bjöd på min sista dag som praktikant.

Kommentera inlägget här:

 • Namn:
 • E-postadress: (publiceras ej)
 • URL/Bloggadress:
 • Kom ihåg mig?
 • Kommentar:
 • Kommentarer

  Ellen - tävlingsryttare / http://ellenshorselife.blogg.se/

  Åh detdär såg gott ut!

  2017-02-11 @ 17:18:26