Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Man gör det inte

2015-11-05 @ 12:22:44
Hur går man vidare efter att ha mist sin bästa vän? Hur fortsätter man med sitt liv? Blir det lättare med tiden?
 
Svaret är att man inte går vidare. Man gör det inte. Man fortsätter med sitt liv som om det tappat sin mening, det känns knappt som man lever. Det blir inte lättare med tiden. Det har gått 4 månader och det har inte blivit lättare. Jag saknar Fantasia varje dag. Ibland får jag nästan panik av att känna den saknaden. Det gör ont i bröstet på mig, som om någonting saknas där. Allting jag ser eller gör som påminner om henne kan få mig ur total balans och jag känner mig hjälplös.
 
Man får nya perspektiv. Man lär sig leva med sorgen och acceptera den. Men man går inte vidare, man glömmer inte. Vi som gått igenom detta, vi vet och vi kan stötta varandra. Är ni med mig?

Kommentera inlägget här:

 • Namn:
 • E-postadress: (publiceras ej)
 • URL/Bloggadress:
 • Kom ihåg mig?
 • Kommentar:
 • Kommentarer

  Vanessa andersson / http://vanessaandersson.se

  Jag hoppas att min kommentar tröstar, även fast jag vet att det är svårt! Jag miste min finaste och bästa vän för 10 år sedan. Min första lilla ponny var en shettis och även fast det gått 10 år kan jag inte hjälpa att vartenda gång jag ser bilder på oss så hugger det i hjärtat. Det är inte lika hemskt. Jag minns när vi begravde henne på gården ( vi fick tillåtelse för det) och jag minns hur jag lovade mig själv att aldrig älska en häst som henne, hur jag grät i flera veckor över min fina ponny. Vi hade ett sådant band mellan varandra. Hon somnade in i min famn. Men med tiden blev det bättre. Inte på en vecka , inte på två. eller 4 månader. Det som fick mig att lämna sorgen var att släppa tanken på att jag skulle "glömma"henne. Istället fokuserade jag så mycket på henne som jag någonsin kunde. Än idag när jag rider så är det "henne" jag rider på i mitt minne. Det kan låta helt sjukt, men min fina shettis lämnade aldrig mig, Hon har följt med mig hela tiden och jag hoppas att detta kanske kan hjälpa dig. Du behöver inte glömma och gå vidare från Fantasias. Ha henne vart du än går! <3

  2015-11-06 @ 11:16:20