Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Suck

2015-10-29 @ 20:49:47
Asså jag orkar inte. Min dator fungerar inte och jag oooorkar inte.
 
Jag har varit såå nöjd med min dator... tills för några månader tillbaka. Batteritiden försämrades väldigt och den slutade förvarna innan den laddade ur. Fick tummen ur och ringde supporten innan garantin gick ut (köpte datorn förra hösten så inom ett år hann jag ringa). Gjorde massa tester, uppdaterade drivrutiner, installerade om hela datorn utan resultat. Så jag fick ett nytt batteri hemskickat i förra veckan. Allt fungerade perfekt. Och så nu detta. Igår fungerade den bra ena sekunden, hänger sig i nästa sekund och startar inte upp igen. Lampor lyser och fläkten kör igång för en liten stund, men inget mer händer. JAG BLIR SÅ LESS.
 
Det är "bara" en dator men det är också typ ett måste för att jag ska klara skolan. Plus att det är så jävla mycket pengar. Nog för att jag planerat att investera i en macbook men inte NU och inte istället, för att min andra inte fungerar. Okej man kan säkert lämna in fanskapet, byta grafikkort eller något annat bös. Men jag har inte ens bytt skärm på min iPhone, som är sprucken i tusen bitar, för det kostar så mycket pengar. LESS.
Hade ju tänkt lägga upp fler bilder jag tog på Amanda & Ametistas i fredags men de hade jag inte hunnit föra över till min hårddisk ännu...

Kommentera inlägget här:

 • Namn:
 • E-postadress: (publiceras ej)
 • URL/Bloggadress:
 • Kom ihåg mig?
 • Kommentar:
 • Kommentarer

  g.karlsson73 / http://outletshop.se

  Hittade Back on Track produkter här billigt

  http://outletshop.se

  2015-10-31 @ 08:21:49    
  KarinLindblad.se / http://karinlindblad.se

  Gör du fortfarande designer mot betalning? :) Vet att du har gjort det och att du är grym!

  2015-11-02 @ 08:34:23