Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Back to school, kind of

2016-08-28 @ 19:21:31
Första inlägget här på väldigt länge. Kanske blir det bättre framöver, kanske inte. Jag kan inte riktigt säga, jag har inte känt det där behovet av att skriva av mig. Men nu har hela sommaren gått och det händer faktiskt saker. Tidigare har det liksom inte hänt något. Jag har slappat, solat, målat huset, haft paus i träningen, sett på serier, jobbat på simskolan, slappat ännu mer, spelat sims, kommit igång med träningen igen, umgåtts med nära och kära.
 
Imorgon är det back to reality! Nu drar femte terminen igång vilket för min del innebär praktik. Så imorgon sätter jag mig på tåget åt andra hållet och intar Göteborg, vilket jag kommer göra fyra dagar i veckan. Jag har skaffat praktikplats hos Mild Media, en webbyrå som har ett mysigt kontor i den stora staden. Faktum är att jag ska praktisera där hela höstterminen, alltså fram till mitten av januari. Kommer va i skolan emellanåt, därav praktik fyra dagar i veckan. Det är lite skönt det, hade varit tråkigt att inte träffa klassen på hela hösten!
 
Jag är så himla taggad men samtidigt supernervös och spänd inför detta. Har känt att det är på ett liknande ställe jag ser mig själv arbeta i framtiden, så det är lite upp till bevis nu. Prova på, känna på det hela - branschen, arbetsförhållanden och arbetsuppgifter. Se om min känsla stämt eller om jag varit ute och cyklat ;-) Jag hoppas och tror att det kommer vara roligt och lärorikt och människorna som jobbar där verkar trevliga!
 
Av allting är är jag såklart mest taggad på att lägga halva studiebidraget på ett regionen runt-busskort... :-)