Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Dyraste skorna jag ägt

2016-03-31 @ 20:50:06
 
Förutom mina ridstövlar (som numera samlar damm i garaget) är detta mitt dyraste inköp till mina fötter. Ett par sneakers från Ecco. Spanade in dem i helgen och provade dem, de var så jävla sköna! Åtminstone provexemplaret i butiken, de behöver gås in känner jag... om jag kan bestämma mig för om dem passar, stod mellan två storlekar och valde de mindre eftersom de är i läder. Svårt att veta på vilket sätt och hur mycket de töjer sig. Jag får gå i dem lite hemma och känna efter helt enkelt och i värsta fall byter jag bara till de större  Tycker dessa är så fina! Verkligen en uppgradering från mina converse också (som jag inte vet om jag tappat bort eller slängt), sa till mig själv att aldrig mer köpa såna platta obekväma skor.

Göteborg Horse Show

2016-03-29 @ 21:45:00
Har haft en så himla bra helg! Hästmänniskor är de bästa och värsta människorna jag vet, som tur är har jag bara träffat de bra i helgen. I fredags hängde jag med ett härligt gäng på Pinchos och därefter på Gothia. Igår gick jag på showen med Linn och träffade andra vänner och bekanta på mässan. Är helt uppfylld av alla känslor som årets hästfest för med sig.

Att va på Göteborg Horse show och mässan igen... det kändes nästan som förr igen. När man hade sin häst hemma att köpa grejer till och sen komma hem till med både nya saker och ny motivation till ridningen. Att se hopptävlingarna igår fick mig att sakna träningsdelen och tävlandet så mycket. Jag ville bara komma hem och hoppträna med min häst. Som jag inte har. Usch, vad jag saknar det. 

Pinchos, Gothia och Roffe

2016-03-26 @ 16:28:17
· •· • · Gårdagen i bilder · •· • ·

Efterlängtad helg

2016-03-25 @ 17:48:00
Två kurser avslutade, återstår bara lite skriftligt arbete (blir alltid dumt när inlämningsdatumet är efter kursens egentliga avslut för då skjuter man ju upp det). Men det är inte mycket så jag kan gott ta helg ändå - det är ändå påsk och GHS-HELG!
 
Nu är jag på G mot Göteborg, för kvällens Pinhos och utgång. Ska hänga med nya människor och det är alltid spännande! Har träffat två av dem förut men inte umgåtts med direkt, och övriga har jag aldrig träffat - men hey, man måste ju våga träffa nytt folk!

Hästgrejer säljes

2016-03-21 @ 21:36:09
Ska skicka iväg ett av mina bett till en tjej som hittat dem i ett bloppisinlägg från i somras. La ju ut massor av grejer till försäljning då, fick sålt mest schabrak men sen har jag inte orkat ta tag i resten. Så det blev en bra påminnelse när hon hörde av sig, är ju himla onödigt att bara ha saker liggande till ingen nytta. Även fast det gör lite ont i mig att se alla saker igen... har inte ens varit ute på logen där jag förvarade all utrustning sedan i somras.
 
Tänkte att det kunde vara värt att ge det en chans igen såhär innan GHS eftersom mycket hästmänniskor kommer hit då (skulle kunna mötas upp). Annars kan jag skicka det med posten. Hör av er till mig på Facebook om ni är intresserade av något.
 
Lägga ut en del saker på Facebook också.
 
Sadelgjord hopp - 200 kr eller bud
 
Träns remont stl COB - 100 kr
 
Svart pullarträns stl COB i mycket fint skick + gummityglar - 200 kr
 
Svarowskipannband stl COB, mörkbrunt läder - 150 kr eller bud
 
Novabett - sålt
Tredelat tränsbett 12 cm - 40 kr
Eggbett med små ringar 12 cm - 40 kr
(Måtten är från ring till ring)
 
Sadelpadd stl FULL, äkta fårull - 100 kr
 
Mörkbrun martingal med strass stl PONNY - 50 kr
 
Bruna senskydd och bakstrykkappor, stl COB - 70 kr eller bud

Uppdatering om livet typ

2016-03-18 @ 20:29:56
• Min syster är utomlands i detta nu, nämligen på Kanarieöarna, är lite avis! Men Sverige har åtsmintone bjudit på fint vårväder ett par dagar i veckan. Idag kunde jag till och med lämna vinterjackan hemma och ta en tunnare utan att frysa.
 
• Den här veckan har det planerats inför film, filmats och klippt och lekt i after effects och skrivits projektrapport. Har två olika grupparbeten som ska vara klara nästa vecka som är slutet för dessa kurser. Fantastiskt hur de alla gånger lyckas tajma grupparbeten när vi läser två kurser parallellt samtidigt. Mycket att göra så här i slutet. Förutom själva slutuppgifterna måste jag börja leta praktik. Är aningen stressad över det! Att fylla på mitt CV, skapa en portfolio och söka efter spännande företag står högt upp på priolistan nu.
 
• GHS närmar sig och jag har precis skaffat mig en biljett faktiskt! Hade inga planer på det först, men det är ju alltid så trevlig stämning och det är ju tråkigt att missa årets hästfest, så när det dök upp en biljett framför näsan på mig så då slog jag till. Det blir den 28:e, värdscupfinalen!
 
• Har tänk mycket på häst den senaste tiden. Hur mycket jag saknar det och hur jag vill ha en del av hästlivet igen. Jag tänker på min sommar, mitt sista sommarlov. Har förhoppningsvis mitt sommarjobb i år igen men vad ska jag göra av resten tid? Jag vill så gärna vara runt hästar. Både min kropp och själ längtar efter stallmiljö och ridning. Funderar på att höra mig för om det finns någon som behöver hästhjälp i sommar...
 
 
Mitt lyckligaste jag, bredvid Fantasia och Linus.

Beställa bloggdesign?

2016-03-12 @ 12:16:00
Har ingen ny bloggdesign att ta mig an (just putting it out there) - så är ni intresserade, kontakta mig! Skriv ett meddelande på facebook eller mejla mig. HÄR kan ni läsa mer om de responsiva bloggdesignerna jag gör, som blir populärare. Slipp blogg.se's egna tråkiga mobilversion utan att dra ner på mobilvänligheten. Har ni frågor är det bara att fråga.
 
Har även fått tillbaka min dator som blivit lagad så nu går allting smidigare igen!
 

MINDBLOWN

2016-03-08 @ 19:55:00
Hallå varför har ingen sagt till mig att den här lilla symbolen anger hållbarhet på sminkprodukter?! Hur kan jag inte ha förstått det? Egentligen är det logiskt, symbolen är en öppen burk (och det är inte som att man tror att m:et står för meter i ett sånt här fall). Jag som designer/grafiker borde förstått detta, haha. Skäms ju nästan. Det är ju tydligt när man väl ser på det. Varför har ingen upplyst mig?
(Bildkälla)
 
Jag skulle nog hellre vara fortsatt ovetande om detta... Är plötsligt plågsamt medveten om att allt mitt smink förutom kanske 3 produkter är för gammalt. Alla mina mineralfoundations är minst 3 år gamla hehe (dem tar aldrig slut?!) (Fast å andra sidan orkar jag aldrig sminka mig) Man slänger ju inte smink som inte är slut eller blivit äckligt, det är ju slöseri med pengar. Så kul är det inte att lägga pengar på smink. Kan ju nästan sluta köpa smink helt med tanke på hur sällan jag använder det - det hinner bli gammalt lagom tills jag fått mig en uppfattning av produkten, haha.

Yoga på rasten

2016-03-07 @ 20:14:00
Så kan det se ut när man prokrastinerar - man tar rast och gör yoga challenges. Jag fick gjort klart en praktisk uppgift imorse men vad gäller grupparbetet sen... låter bilderna tala. Men vi fick tänjt och sträckt lite på våra kroppar. Efter skolan körde jag ett konditionspass på gymmet. Nu när jag inte längre kan träna i GBG har jag tränat ett par gånger i Uddevalla påvägen hem från skolan. Riktigt fin anläggning, trivs redan bra trots att jag inte känner en kotte där. Känner mig verkligen på gååång nu.
 
4 av 5 bilder är fotade med min mobil, GISSA VILKA? Skoja, det är tragiskt uppenbart.Blandade känslor

2016-03-03 @ 19:01:24
Jag längtar till dagen jag flyttar hemifrån. Men samtidigt är jag livrädd. Jag antar att alla känner så över att lämna den trygghet man känner hemma. När folk uttrycker sig som att "det är då livet börjar" så är det kanske menar att inspirera och motivera men det har nästan motsatt verkan på mig. Jag vill tro att livet är mer än att bara bo på ett nytt ställe och betala sina egna räkningar. Låter det galet? Haha.
 
Blir också livrädd av att tänka på framtid och jobb. Jag har möjlighet att praktisa hela nästa termin, om jag hittar praktik vill säga. Jag får sån ångest över det hela. Min bild av vad jag jobbar med i framtiden är inte klarare än den var i gymnasiet. Jag har lärt mig massa mer och kommit underfund med vilka områden jag INTE vill nisha mig inom, men jag vet fortfarande inte vad det blir av mig. Jag vet därav inte vad jag ska söka för praktik. Det känns så viktigt att försöka hitta något, för att få en fot in liksom. Men att komma ut i arbetslivet är läskigt. Har lite mindervärdeskomplex över det hela. Vem skulle anställa mig? Vad har jag som andra inte har? Vet att det är fel att tänka så, jag är bra på saker. Jag har ett öga för grafisk design såväl som webbdesign och jag har oftast lätt att förstå mig på programmering. Jag har bra kunskaper inom alla möjliga programvaror såsom bildbehandling och filmredigering (även om det antagligen inte är film jag vill hålla på med). Känner mig bara så spretig, jag vill mycket men det känns som jag måste välja min nish. Våga välja.
 
Jag vet inte om varenda människa känner som jag i såna här tider men det hade varit skönt att veta att man inte är ensam.