Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Blandade känslor

2016-03-03 @ 19:01:24
Jag längtar till dagen jag flyttar hemifrån. Men samtidigt är jag livrädd. Jag antar att alla känner så över att lämna den trygghet man känner hemma. När folk uttrycker sig som att "det är då livet börjar" så är det kanske menar att inspirera och motivera men det har nästan motsatt verkan på mig. Jag vill tro att livet är mer än att bara bo på ett nytt ställe och betala sina egna räkningar. Låter det galet? Haha.
 
Blir också livrädd av att tänka på framtid och jobb. Jag har möjlighet att praktisa hela nästa termin, om jag hittar praktik vill säga. Jag får sån ångest över det hela. Min bild av vad jag jobbar med i framtiden är inte klarare än den var i gymnasiet. Jag har lärt mig massa mer och kommit underfund med vilka områden jag INTE vill nisha mig inom, men jag vet fortfarande inte vad det blir av mig. Jag vet därav inte vad jag ska söka för praktik. Det känns så viktigt att försöka hitta något, för att få en fot in liksom. Men att komma ut i arbetslivet är läskigt. Har lite mindervärdeskomplex över det hela. Vem skulle anställa mig? Vad har jag som andra inte har? Vet att det är fel att tänka så, jag är bra på saker. Jag har ett öga för grafisk design såväl som webbdesign och jag har oftast lätt att förstå mig på programmering. Jag har bra kunskaper inom alla möjliga programvaror såsom bildbehandling och filmredigering (även om det antagligen inte är film jag vill hålla på med). Känner mig bara så spretig, jag vill mycket men det känns som jag måste välja min nish. Våga välja.
 
Jag vet inte om varenda människa känner som jag i såna här tider men det hade varit skönt att veta att man inte är ensam.
 

Kommentera inlägget här:

 • Namn:
 • E-postadress: (publiceras ej)
 • URL/Bloggadress:
 • Kom ihåg mig?
 • Kommentar:
 • Kommentarer

  Tar studenten till sommaren och känner precis som du, har ingen aning om vad jag vill göra mer en att jag vill jobb men med vad...Ja de är de stora, svåra frågan!

  2016-03-03 @ 19:23:02    
  JENNIFER KIHLVALL / http://jenniferkihlvall.com

  När jag tar kärkort och skaffar bil så ska jag anställa dig som min privata biltvättare <3 Uniformen är bikini.

  2016-03-03 @ 20:44:44    
  Din Malin

  Ooooh Giirl, I feel ya! Du är inte ensam! <3 massa pussar! ;*

  2016-03-05 @ 12:26:32