Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Blogg.se är ett skämt

2017-01-15 @ 18:57:00
Vi alla (som bloggat/bloggar på blogg.se) har väl någon gång stött på problemet med att bara 3 inlägg visas på bloggen, detta är ett känt problem sedan 2-3 år åtminstone. Som inte går att göra något åt, enda lösningen är att lägga in en infinite scroll. Att det inte finns någon annan lösning - FORTFARANDE EFTER 2-3 ÅR - är vansinnigt. Jag tror inte jag haft problemet på min egen blogg, men mååånga gånger när jag lagt in en bloggdesign åt andra. Jag har "turen" att ha ett gammalt tema som inte ens finns kvar längre (har inte bytt tema sedan jag började göra bloggdesigner själv, med andra ord dag 1). Alla vill inte ha en jäkla infinite scroll som tar bort poängen med en footer. 
 
Hur som helst, jag mejlade dem i samband med att infinite scroll inte fungerade på Emilias blogg (som jag gjorde bloggdesign åt) och passade på att ge dem en känga för hela detta problemet, kan man väl säga. Deras svar var rena skämtet, dem bemötte ingen av mina frågor eller klagomål och förklarade bara hur man lägger in infinite scroll. Som jag redan vet hur man gör. Vilket jag skrev i mejlet att jag testat.
 
Därför får ni ännu en känga, blogg.se. Både i form av detta öppna brevet och i den här faktiska kängan:
 
 
 
Det kan väl inte bara vara jag som försökt (viktig input här kände jag) klaga över detta problem? Hur svårt är det att BEMÖTA KRITIK? Eller att åtgärda problemet för den delen - en ledande bloggportal har väl en kompetent utvecklare?

Kommentera inlägget här:

 • Namn:
 • E-postadress: (publiceras ej)
 • URL/Bloggadress:
 • Kom ihåg mig?
 • Kommentar:
 • Kommentarer

  Jag håller med dig till 100%. Jag gjorde själv bloggdesigner för några år sedan och detta var alltid ett problem för mig. Så jäkla irriterande rent ut sagt. Även väldigt dåligt av de att inte fixa detta problemet som faktiskt funnits i flera år!


  Svar: Ja asså jag fattar inte, hur svårt kan det vara?! Jag antar att fler än jag klagat liksom!
  Josefine

  2017-01-15 @ 20:23:31    
  Michelle Petersson / http://nouw.com/michellepetersson

  Vad tråkigt att de inte tar tag i problemet :(

  2017-01-15 @ 20:36:15