Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Vi var på Model House

2017-01-14 @ 22:04:28
Jag och min syster var på Model House i Göteborg förra helgen, som en av hennes julklappar till mig. Det var roligt! Huvudmålet var att komma hem med en fin systerbild och det gjorde vi x2. En ny profilbild var ju najs också. Resterande bilder skrattade vi bara åt pga alla konstiga poser vi skulle göra. Tur för plånboken att det inte blev så många som såg "vettiga" ut.
 
Någon som varit på Model House? Vad tyckte ni?
 
Jag trodde "styling" ingick i vår deal men det var visst bara make-up. Klet-foundation som jag brukar säga, och annat äckligt som la sig i streck efter 2 min. Hur som helst kunde man fixa håret själv där. Men dem hade ingen locktång vilket resulterade i ett katastrofalt platt och fult hår (Hur kan man inte ha en locktång?). Plattängerna var för dåliga för att våga sig på att locka med. Men huvudsaken är att det var kul och att vi är nöjda med dem bilder vi pröjsade för! Fotografen var väldigt härlig också.
 

Kommentera inlägget här:

 • Namn:
 • E-postadress: (publiceras ej)
 • URL/Bloggadress:
 • Kom ihåg mig?
 • Kommentar:
 • Kommentarer

  Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm / http://blogg.anniesfotografier.se

  Härligt att ni blev nöjda och fick det ni var ute efter. Trist att de inte gav mer styling när det skulle ingå, men bilderna blev ju bra ändå och ni är fina :D

  2017-01-14 @ 22:09:34    
  Josäfin Andersson / http://jossanamigo.blogg.se/

  DAMN GUUURL

  2017-01-15 @ 16:16:48