Hem Blogginlägg Om mig Kontakt
Hem
Om mig / Kontakt

Det är ju ändå 2018

2018-06-05 @ 20:05:00
Hur längesedan var inte detta? TRE ÅR SEDAN? Nej, jag läste fel på datumet. Hur kunde jag ens tro att det gått tre år?! Nog för att det känns som en livstid sedan... Som att det var i ett annat liv jag startade den här bloggen, som en hästblogg, för att mitt liv bestod av häst. Nu lever jag ett helt annat liv. Jag har inte suttit på en hästrygg på över ett och ett halvt år. Inte för att jag inte vill, det har bara inte blivit så.
 
1 år och några månader har gått sedan jag senast skrev här. Oj vad mycket som hänt i mitt liv sedan dess. Och oj vad jag har saknat att skriva av mig. För att sammanfatta det senaste året så tog jag examen, sommarjobbade, skickade in oändliga antal CV:n och personliga brev i hopp om ett jobb inom mitt utbildningsområde. Flyttade ihop med min pojkvän någon gång där. Det gick trögt på jobbfronten, hade ingen framgång förrän senare på hösten då jag fick ett korttidsuppdrag. Jag var trött på alla andra nedslag så i samma veva sökte jag jobb på IKEA Restaurangen som en bekant tipsat om, och fick det. Jobbar fortfarande där, på deltid. Fick nyligen ett nytt jobb utöver det, ett annat deltidsjobb. Under hela tiden har jag haft ett litet städjobb, men det är inte mer än ett par timmar i veckan.
 
Min mamma tyckte att jag skulle börja blogga igen nu när jag gått in i en ny fas i livet, för det kan man väl säga? Studietiden ligger bakom mig och framför mig ligger en fas av jobb och slit. Som förhoppningsvis kommer löna sig. Mamma har förresten alltid varit min trognaste bloggläsare. Jag har faktiskt funderat själv på att blogga igen. Och nu gör jag det, vi får se om det fortsätter eller inte.
 
Men ja, jag har 3 jobb. Som min pappa lustigt nog sa till mig när jag stod inför chansen till detta nya jobbet: "Med dagens moderna anställningsformer får man ha tre jobb för att få ihop en heltidslön". Ja, det är ju ändå 2018... Vad som är riktigt roligt är att det nya jobbet är inom digital design. Det var som att en pusselbit föll på plats. Fast en något ångestladdad sådan, det blir mycket jobb den här sommaren. Men det är värt det!
 
Det får va allt för den här gången. Du som läser, ha det fint!
En illustration jag gjorde ganska nyligen. Min fina ♥